Richter Gedeon

Richter Gedeon

Az 1901-ben alapított Richter Gedeon Vegyészeti Gyár NyRt. magyar irányítású, kelet–közép–európai gyógyszercég, mely négy országban működő leányvállalataival a régió gyógyszergyártóinak meghatározó képviselője.

A vállalat öt világrészre kiterjedő piachálózattal rendelkezik, termékei csaknem száz országába eljutnak. A társaság 30 országban van jelen, összesen négy gyártóhellyel, 30 képviseleti irodával, valamint 14 kereskedelmi leány- és nagykereskedelmi vállalattal. Az eredeti gyógyszermolekulák kutatása és a szüntelen innováció a Richter 1901-es megalapítása óta a Társaság stratégiájának meghatározó része.

Mára a Richter 800 fős kutató-fejlesztő bázissal a kelet-közép-európai térség legjelentősebb gyógyszerkutatási központjává fejlődött. A társaság eredeti gyógyszerkutatási tevékenysége kizárólag a központi idegrendszer betegségeinek leküzdésében hatékony gyógyszerek felfedezésére és kifejlesztésére koncentrál. Ezen belül elsősorban a krónikus fájdalom, a skizofrénia és a szorongás kezelésére alkalmas molekulákra összpontosít.

www.richter.hu

Teasers

“A minőségi gyógyítás szolgálatában, nemzedékeken át”

  • Page

Bemutatjuk a Richter Gedeon gyógyszergyár történetét és fejlesztéseit

Kattints ide a videó lejátszásához!

Részletek »